Halal worstenbroodjes met bereidingsfoto’s

2016-10-02
  • Yield : 20 stuks
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 20m
  • Ready In : 40m
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Vegetarische quiche met broccoli en courgette

    Vegetarische quiche met broccoli en courgette

  • Tortillataart uit de oven

    Tortillataart uit de oven

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

  • Appel notentaart recept met niet te beschrijven geur

    Appel notentaart recept met niet te beschrijven geur

  • Marokkaanse msemmen

    Marokkaanse msemmen

Makkelijker kan het bijna niet met deze mini halal worstenbroodjes. Je hebt ze zo gemaakt en het zijn fijne kleine hapjes om op tafel te zetten.

Ingredients

  • 10 halal knakworstjes in twee gesneden
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 1 ei geklutst

Method

Step 1

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien.

Step 2

Snijd daarna de plakjes bladerdeeg door midden. In elk stukje deeg rol je een knakworstje in. Maak de rollen goed dicht en besmeer ze met ei. Leg ze op een ingevette bakblik en bak ze in de oven op 200/225 graden voor 15-20 minuten.

Step 3

Dit is een andere vouw manieren: Bereidingsfoto mini halam worstenbroodjes

Loading Toevoegen aan favorieten
Deel dit recept met anderen

Comment (1)

  1. posted by laura on 10-10-2017

    ik heb het uitgeproobeerd en het is heel lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.