Search Results


Vegetarische quiche met broccoli en courgette

Vegetarische quiche met broccoli en courgette

Recipe Type: , , Cuisine: ,
Average Rating: (4 / 5)

Het recept van vegetarische quiche met broccoli en courgette. Een quiche is een hartige open taart, meestal gemaakt met een zanddeegbodem van bloem, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren en room. Hier worden dan vervolgens nog groenten, vlees of vis en meestal ook ...

Read more
Tortillataart uit de oven

Tortillataart uit de oven

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Het recept van Tortillataart uit de oven is echt super makkelijk. Ik heb bestillavorm gebruikt. Wat betreft de kruiden, ik heb peper, zout, kurkuma, een beetje komijn en een theelepeltje ras al hanout gebruikt. Naast doperwten heb ik garnalen gebruikt, je kan ook tonijn gebruiken, maar dat hoeft niet als ze niet lekker ...

Read more
Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Average Rating: (2 / 5)

Hierbij het recept van een "biologisch" Turkse linzensoep recept voor 4 personen. Ik heb het recept gebruikt van een vriendin op facebook. Om het helemaal biologisch te krijgen, gebruik dan natuurlijk alleen biologische ingrediënten.

Read more
Appel notentaart recept met niet te beschrijven geur

Appel notentaart recept met niet te beschrijven geur

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Het recept van een de appel notentaart. Dit recept is eigenlijk heel makkelijk. De geur van deze taart is niet te beschrijven, is zooo lekker. Deze appel notentaart kan maximaal 2 dagen bewaard worden. De bodem wordt namelijk helemaal zacht door de appels.

Read more
Marokkaanse msemmen

Marokkaanse msemmen

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Marokkaanse Msemmen zijn een Maghrebijn lekkernij. Het is een soort van kruising tussen een brood en een pannenkoek.

Read more
Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht gesneden

Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

De naam is afgeleid van het Turkse woord göz (betekent "ruimte"), in verwijzing naar de zak van deeg waarin de verschillende toppings zijn verzegeld en gekookt. Traditioneel gebeurt dit met een Sac-bakplaat.

Read more