Recipe Type: Voorgerechten

Tortillataart uit de oven

Tortillataart uit de oven

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Het recept van Tortillataart uit de oven is echt super makkelijk. Ik heb bestillavorm gebruikt. Wat betreft de kruiden, ik heb peper, zout, kurkuma, een beetje komijn en een theelepeltje ras al hanout gebruikt. Naast doperwten heb ik garnalen gebruikt, je kan ook tonijn gebruiken, maar dat hoeft niet als ze niet lekker ...

Read more
Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

Average Rating: (2 / 5)

Hierbij het recept van een "biologisch" Turkse linzensoep recept voor 4 personen. Ik heb het recept gebruikt van een vriendin op facebook. Om het helemaal biologisch te krijgen, gebruik dan natuurlijk alleen biologische ingrediënten.

Read more
Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli

Traditionele Marokkaanse Seffa van vermicelli recept

Average Rating: (4.5 / 5)

Gedurende mijn tijd dat ik in Marokko heb gewoond heb ik dit gerecht veel gegeten tijdens bruiloften. Marokkaanse Seffa is een gestoomd zoet nagerecht. Seffa kan gemaakt worden met vermicelli.

Read more
Kipbestilla - Marokkaanse pastei van kip en filodeeg

Kipbestilla – Marokkaanse pastei van kip en filodeeg

Average Rating: (5 / 5)

Ik denk dat ik de afgelopen tijd de meeste verzoekjes heb gehad voor dit recept, kipbestilla. Het is ook een van mijn favoriete Marokkaanse maaltijden, maar op de een of andere manier kwam het er maar niet van om het te maken. Het is wat bewerkelijk en kost zeker ook ...

Read more
Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

Average Rating: (0 / 5)

Deze kipbriwat zijn echte traditionele Marokkaanse hapjes. Het zijn heerlijke pakketjes van filodeeg met een vulling zoals bij de kipbestilla, alleen doe ik er dan geen amandelen in. Kan trouwens wel hoor, is een heerlijke variatie. Je moet ze echt eens proberen! Ik kreeg hier trouwens vaak verzoekjes voor.

Read more
Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

Average Rating: (0 / 5)

Brabantse worstenbroodjes wilde ik al heel lang eens maken. Ik kan ze buiten de deur nooit eten, omdat er varkensvlees in zit, dus dan maar zelf maken! Ik gebruik rundergehakt, maar je kunt natuurlijk ook gemengd gehakt gebruiken. Aan de vorm en kleur moet ik nog een beetje werken, maar ...

Read more
Tonijnrolletjes zoo simpel maar super lekker

Tonijnrolletjes recept zoo simpel maar super lekker

Recipe Type: , , , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Het recept van Tonijnrolletjes / Bladerdeeghapjes zoo simpel, maar super lekker. In dit recept heb ik tonijn gebruikt, je kan ook gehakt of kip gebruiken wat je maar zelf lekker vind. Succes, als je vragen hebt dan lees ik het wel!

Read more
Hartige broodjes met gehaktvulling heerlijk zacht en luchtig

Hartige broodjes met gehaktvulling heerlijk zacht en luchtig

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Deze hartige broodjes met gehaktvulling maakte ik jaren geleden voor het eerst naar een recept van een lid. Ze staan hier regelmatig op tafel, in de ramadan, maar ook als ik mensen voor de lunch krijg of voor onderweg op vakantie. Ze zijn heerlijk zacht en luchtig met een hartige ...

Read more
Heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes Maakouda

Heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes Maakouda

Average Rating: (0 / 5)

Deze heerlijke Marokkaanse aardappelkoekjes - Maakouda zijn simpel te maken en weer een leuke variatie met aardappels. Om te voorkomen dat ze uit elkaar spatten in de olie moet je wel voor twee dingen zorgen: meng altijd een ei door de aardappels en zorg dat de olie heet genoeg is ...

Read more
Loempiapakketjes met kipvulling

Loempiapakketjes met kipvulling

Average Rating: (1 / 5)

Loempiapakketjes waren vorig jaar DE trend in de ramadan. Ook dit jaar zie ik ze veel voorbij komen en ik had ze dus nog nooit gemaakt (heb ik vaker hoor, met trends haha, die doe ik pas later). En ze zijn echt zo lekker! Ik ga ze nog vaker maken ...

Read more