Recipe Type: Deegwaren

Marokkaanse msemmen

Marokkaanse msemmen

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Marokkaanse Msemmen zijn een Maghrebijn lekkernij. Het is een soort van kruising tussen een brood en een pannenkoek.

Read more
Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht gesneden

Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

De naam is afgeleid van het Turkse woord göz (betekent "ruimte"), in verwijzing naar de zak van deeg waarin de verschillende toppings zijn verzegeld en gekookt. Traditioneel gebeurt dit met een Sac-bakplaat.

Read more
Donuts met chocolade topping

Donuts met chocolade topping

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (3.5 / 5)

Het recept van donuts met chocolade topping. Deze zijn zo lekker, die moet je jezelf af en toe eens gunnen. De donuts zijn heerlijk luchtig en vullen toch erg goed met de chocolade topping.

Read more
Msemmen met amandelen en honing recept

Msemmen met amandelen en honing recept

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Het recept van msemmen met amandelen en honing. Heerlijke rghifaat voor bij de thee, deze kun je bijvoorbeeld ook met banketbakkersroom vullen en poedersuiker er overheen strooien.

Read more
Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

Vegetarische spinazie en fetakaas hapjes heerlijk en makkelijk

Recipe Type: , , , Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Recept van heerlijke en makkelijke vegetarische spinazie en fetakaas hapjes, hieronder ook de bereidingsfoto's lieve dames en heren.

Read more
Tagliatelle pasta met kipfilet en champignons

Tagliatelle pasta met kipfilet en champignons

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Het recept van tagliatelle pasta met kipfilet en champignons. Tagliatelle is een Italiaanse pasta uit de regio Emilia-Romagna. Naar vorm zijn het lintnoedels of bandnoedels, naar samenstelling meestal eiernoedels.

Read more
Kipbriwat - filodriehoekjes met kipvulling

Kipbriwat – filodriehoekjes met kipvulling

Average Rating: (0 / 5)

Deze kipbriwat zijn echte traditionele Marokkaanse hapjes. Het zijn heerlijke pakketjes van filodeeg met een vulling zoals bij de kipbestilla, alleen doe ik er dan geen amandelen in. Kan trouwens wel hoor, is een heerlijke variatie. Je moet ze echt eens proberen! Ik kreeg hier trouwens vaak verzoekjes voor.

Read more
Kleine vanille Basbousat's lekker zacht en snel te maken

Kleine vanille Basbousat’s lekker zacht en snel te maken

Average Rating: (5 / 5)

Het recept van kleine vanille Basbousat's, lekker zacht en snel te maken. Meestal kom je recepten tegen van grote basbousa die later gesneden moet worden. Deze zijn al klein en je kunt ze ook zo serveren met lekker na3na3 thee:). In plaats van vanille kun je een andere smaak gebruiken. ...

Read more
Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

Halal Brabantse worstenbroodjes een Hollands recept

Average Rating: (0 / 5)

Brabantse worstenbroodjes wilde ik al heel lang eens maken. Ik kan ze buiten de deur nooit eten, omdat er varkensvlees in zit, dus dan maar zelf maken! Ik gebruik rundergehakt, maar je kunt natuurlijk ook gemengd gehakt gebruiken. Aan de vorm en kleur moet ik nog een beetje werken, maar ...

Read more
Makkelijke Marokkaanse Harcha in een paar minuten gesneden

Makkelijk recept Marokkaanse Harcha in een paar minuten

Average Rating: (4.5 / 5)

Het recept van een Makkelijke Marokkaanse Harcha, heerlijk met een kopje ne3ne3 thee. Is echt maar een paar minuten werk! Simpel maar ooo zoo lekker. Eet smakelijk, succes allemaal.

Read more