Misa A

2006-10-02
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

  • - 500gr. rundergehakt
    -2 t. knoflook
    - 3 rode uien
    - 1Aubergine
    - 3 Paprika's in verschillende kleuren
    grote aardappelen
    Gekruid met peper, zout, komijn en verse peterselie.

Werkwijze

Stap1

Eerst aardappelen schillen. Daarna de aubergine, paprika's, uien en knoflook in stukjes snijden. De rundergehakt met de fijngesneden ui en knoflook in een koekepan braden. Een blikje tomatenpuree en komijn naar smaak toevoegen.

De aardappelen, aubergine en paprika's worden in een pannetje zonnebloemolie gefrituurd. Als ze een mooie kleur hebben gekregen zijn ze klaar. (Even uit laten lekken in een vergiet)

Een ovenschaal invetten met een beetje olie. Om en om vullen met een laagje van de gefrituurde groenten en gehakt tot de schaal gevuld is. Dan gaat de schaal voor 20 minuten de oven in op 210 graden.

Serveren met rijst

Bron: TV Gelderland

Deel dit recept met anderen
Gemiddelde waardering

(3.2 / 5)

3.2 5 5
Beoordeel dit recept

5 keer beoordeeld

Gerelateerde recepten:
  • Mini tortilla's recept

    Mini tortilla’s

  • Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

    Mini vispastilla met kabeljauw scampi garnalen en fruits de mer

  • Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

    Vogeltongetjes met kip zoete ui rozijnen en amandelen

  • Gevulde aubergine en rijst met prei en ui

    Gevulde aubergine🍆 met gehakt uit de oven en rijst met prei en ui

  • Pizza tonijn en mozzarella

    Pizza tonijn en mozzarella Recept

Info voedingswaarde

Deze informatie is per portie.

  • Vegetarisch

    Nee
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee
  • Kcal

    Onbekend
  • Vet

    Onbekend
  • Eiwitten

    Onbekend
  • Carbohydraten

    Onbekend

Reacties (4)

  1. Geplaatst door sihamkleuter aan 03-10-2006

    hmmhmmm ziet er lekker (gezond) uit

  2. Geplaatst door libeluli aan 03-10-2006

    mjamieeeeeeeee, snel een keer uitprobreren, sukran nauwel

  3. Geplaatst door nauwel aan 04-10-2006

    een tip: doe er vettakaas overheen.. is echt heerlijk.. mmmmmmm

  4. Geplaatst door Laloucha aan 02-03-2008

    Gisteren heb ik verse makrelen gekocht,die ik vanavond ga eten
    Weet iemand een lekker recept om ze klaar te maken.
    Vast bedankt.Alsjeblieft wel zo snel mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.