Marokkaanse msemmen

2018-01-27
  • Yield : 12 stuks
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Vegetarische quiche met broccoli en courgette

    Vegetarische quiche met broccoli en courgette

  • Tortillataart uit de oven

    Tortillataart uit de oven

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

  • Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht gesneden

    Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht

  • Donuts met chocolade topping

    Donuts met chocolade topping

Marokkaanse Msemmen zijn een Maghrebijn lekkernij. Het is een soort van kruising tussen een brood en een pannenkoek.

Ingredients

  • - een kom = maakt niet uit welke
  • - 2 kommen bloem
  • - een halve kom griesmeel
  • - 2 kleine lepels bakpoeder
  • - 3 kleine lepels zout
  • - 2 kleine lepels broodgist
  • - zonnebloemolie
  • - boter
  • - griesmeel

Method

Step 1

Je pakt een kom (maakt niet uit welke), je vult je kom 2 keer met bloem en een halve met griesmeel. Doe 2 kleine lepels bakpoeder, 3 kleine lepels zout en 2 kleine lepels broodgist erbij. Alles mengen met lauw water tot een soepel deeg, hangt af welke kom je gebruikt hebt. 30 min laten staan en weer even kneden.

Step 2

Na 10 min een slang maken en bollen ter grootte van mandarijn. Msemmen bolletjes vormen met deeg

Step 3

Mengsel van olie en en gesmolten boter maken en bollen uitrollen zoals op foto plooien en met griesmeel strooien. Een kwartier laten staan en uw klein vierkant groter maken en in warme pan Vouwen van Marokkaanse msemmen Thats it xx

Loading Toevoegen aan favorieten
Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.