Mini bananenpannenkoekjes

2013-09-30
  • Servings : 1
  • Prep Time : 60m
Average Member Rating

(4.4 / 5)

4.4 5 8
Rate this recipe

8 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Vegetarische quiche met broccoli en courgette

    Vegetarische quiche met broccoli en courgette

  • Tortillataart uit de oven

    Tortillataart uit de oven

  • Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

    Biologisch Turkse linzensoep recept voor 4 personen

  • Marokkaanse msemmen

    Marokkaanse msemmen

  • Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht gesneden

    Gözleme een hartig traditioneel Turks gerecht

Nutritional Info

This information is per serving.

  • Vegetarisch

    Ja
  • Lactose

    Nee
  • Dieet

    Nee
  • Gluten

    Nee

Het zijn heerlijk zachte Mini bananenpannenkoekjes. Ik houd van pannenkoeken, pancakes, en Marokkaanse baghrir. Maar ook deze kleine pannenkoekjes met een vulling van banaan zijn niet te versmaden.

Ingredients

  • Dit heb je nodig:
    - 250 gram bloem;
    - 1/2 zakje bakpoeder;
    - 60 gram poedersuiker;
    - een beetje kaneelpoeder;
    - 2 eieren;
    - 125 ml. volle melk;
    - 125 ml. room;
    - 2 rijpe bananen.

Method

Step 1

Zo maak je het:

Vermeng de bloem met het bakpoeder, het poedersuiker en een snufje kaneelpoeder in een kom.

Klop de eieren los in een kommetje en voeg toe aan het bloem/suikermengsel.

Meng goed door elkaar en voeg er dan de lauwe melk, room en de geprakte bananen aan toe.

Vermeng alles goed tot een egaal beslag.

Vet een anti-aanbakkoekenpan licht in met wat boter en schep daarin kleine bergjes van het beslag.

Bak de pannenkoekjes goudbruin en gaar; aan elke kant 1 à 2 minuten zachtjes bakken.

Bestrooi de pannenkoekjes met wat poedersuiker.

Loading Toevoegen aan favorieten
Deel dit recept met anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.